Nagelreparatie

Nagelreparatie

Nagelreparatie wordt toegepast bij diverse problemen, zoals schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd), ingroeiende nagels, kwetsbare en dunne nagels of nagels waar een hoekje ontbreekt. Door het aanbrengen van een speciale gel wordt de nagel geheel of gedeeltelijk opnieuw opgebouwd. Op deze manier wordt de natuurlijke, eigen nagel begeleid in de groei. 

Wel is het van belang dat eenderde van je eigen nagel beschikbaar is als houvast voor de prothesenagel. Om te beoordelen of deze reparatietechniek ook geschikt is voor jou, is het belangrijk om een afspraak in te plannen.  

Misschien interessant om te weten: veel mensen praten over kalknagels, maar vaak gaat het in werkelijkheid om nagels waar zich een schimmel in heeft genesteld. Dat gebeurt bijvoorbeeld als er een nagelhoekje is losgelaten. Langzaam werd de nagel steeds minder mooi. Er kan ook sprake zijn van een zogeheten trauma, zoals een losgelaten nagel. 

Prachtige oplossing

Nagelreparatie is een heel doeltreffend middel om veel nagelproblemen op te lossen. Bovendien kan het ook cosmetisch worden ingezet. Je kunt zelf kiezen voor een matte uitstraling, zodat de kunstnagel bijna net zo natuurlijk oogt als een eigen nagel. Een prachtige gellak eroverheen kan ook, waardoor er helemaal niks meer te zien is van de nagel eronder. 

Wil je meer weten over nagelreparatie? Neem dan contact op, dan we bekijken samen de opties. 

Klik hier voor tarieven