Basisbehandeling pedicure

Basisbehandeling pedicure

Een basis pedicurebehandeling bestaat altijd uit een aantal elementen. Bij een eerste bezoek vraag ik altijd naar de klachten en de voorgeschiedenis. De volgende stappen zijn het reinigen van de huid, een inspectie van de voet en de mogelijke klachten. 

Daarna worden eerst de nagel en de omliggende huid schoongemaakt. Dit gebeurt handmatig en mechanisch. Dan worden de nagels op de juiste lengte geknipt. Overtollig eelt wordt handmatig en machinaal verwijderd en eventuele klachten als een likdoorn, ingroeiende nagel of kloofjes worden ook behandeld. 

De volledige pedicure wordt afgesloten met het reinigen van de huid en een verzorgende voetcrème. Wil je extra zachte voeten en een ontspannende voetmassage? Dan is de behandeling Pedicure deLuxe wellicht iets voor je.

Extra behandeltijd

Soms komt het voor dat de basisbehandeling onvoldoende tijd geeft om de voetklachten volledig te verhelpen. Bijvoorbeeld als er te veel achterstallig onderhoud is dat aangepakt moet worden. Dan is extra behandeltijd nodig. Als de agenda het toelaat, kan dat direct plaatsvinden. De behandeling wordt dan met 15 minuten verlengd. Op die manier kunnen de voeten toch in één behandeling goed worden verzorgd. Anders maken we voor de extra behandeltijd een tweede afspraak. Uiteraard gebeurt dit in overleg. 

Bekijk tarieven